Hoorplus richt zich met de webshop op de zelfstandigheid van (actieve) 55 plussers.

Hoorplus heeft een groot aantal producten bij elkaar gebracht, waarmee we inspelen op de behoeften van de 55 plussers en de zelfstandigheid kunnen bevorderen. De producten van Hoorplus zijn te koop via de Webwinkel.

Verzending van de producten wordt over het algemeen verzorgd door DHL en kan door de klant worden gevolgd via het Track&Trace programma van de vervoerder.

Wie zijn wij

Gebruik makend van onze expertise op het gebied van doven en slechthorenden, hebben wij ons ten doel gesteld ons nog meer te richten op de groep (actieve) 55 plussers. Een groeiende groep ouderen in Nederland die actief in het leven staat en langdurig wil blijven genieten van het leven. Aangezien deze groep ouderen ook actief internetgebruiker is en steeds vaker ook on-line zullen gaan bestellen, hebben wij besloten een webwinkel te ontwikkelen met producten en hulpmiddelen die aansluiten bij de doelgroep senioren.

Met de expertise op gebied van mensen met een hoor probleem op de achtergrond, bieden we veel producten aan die het probleem van minder goed horen aanzienlijk kunnen verbeteren.