Earis MAX Laadstation (BINNENKORT VERWACHT!)

Het earisMAX-systeem combineert sublieme geluidsprestaties
met een zeer veelzijdige toepassing dankzij de inzet van de nieuwste technologieën:
Auracast en LE Audio. Het systeem maakt audiotransmissie zonder kwaliteitsverliesnaar apparatuur dat voorzien is van Auracast, waaronder persoonlijke
hoortoestellen, mogelijk. Het splinternieuwe 2024 systeem bestaat uit 3
componenten die afzonderlijk van of in combinatie met elkaar gebruikt kunnen
worden: de zender, de pocketzender/ontvanger en de hoofdtelefoon. De earisMAX-hoofdtelefoon beschikt over een traploze volumeregeling en ingebouwde actieve noise cancelling (ruisonderdrukking). De earisMAX-hoofdtelefoon bevat ook geïntegreerde microfoons die omgevingsgeluiden registreren. De ‘transparantie’-instelling onderdrukt deze storende achtergrondgeluiden en levert alleen het geluid waar de gebruiker op wil focussen (bijvoorbeeld spraak of belangrijke akoestische waarschuwingen zoals alarmtonen) in verbeterde, heldere en gedifferentieerde vorm. De kosteloze earisMAX-app maakt het kalibreren en de opslag van een persoonlijke luisterprofiel en geluidsinstellingen met individuele voorkeuren mogelijk. De gebruiker laat zelf het gehoor meten via het apparaat en slaat vervolgens eenvoudig het specifieke gehoorprofiel op in het systeem. De vastgelegde gegevens worden naar de earisMAX-hoofdtelefoon overgedragen en blijven daar opgeslagen totdat de gebruiker deze weer wijzigt. Alle overige instellingen houden rekening met het opgeslagen profiel en compenseren waar nodig. Dankzij de multipoint-verbindingsfunctie kan het earisMAX-systeem worden gekoppeld met een tweede bronapparaat, terwijl de eerste koppeling behouden blijft. Er kan, desgewenst, tussen deze apparaten worden geschakeld.

Standaard wordt de meegeleverde accu van de hoofdtelefoon opgeladen via een UBC-C-verbinding. Als optioneel accessoire is deze standaard/dock verkrijgbaar die de hoofdtelefoon draadloos oplaadt via inductie.

 99,00

Artikelnummer: 8040013 Categorie: