55pluscenter heeft haar website volledig vernieuwd!

Met gepaste trots lanceren wij ons volledig vernieuwde website www.55pluscenter.nl!

Webshop

In de achterliggende jaren bent u bekend geraakt met onze webwinkel en heeft u met regelmaat onze producten gevonden en besteld.
Toch werd het tijd het systeem volledig te vernieuwen, om ook voor de toekomst de kwaliteit, de webshop, met onderliggend de nieuwste technieken, en de vindbaarheid te kunnen blijven waarborgen.

Bij de keuze om de samenwerking aan te gaan met de diensten van Hoorexpert Ecommerce, zijn de betrouwbaarheid van deze firma, het grote assortiment “Hoor hulpmiddelen” en een gewaarborgd leveringsproces, doorslaggevend geweest.

Op dit moment zijn de producten op onze website dan ook nog erg “slechthorend” gerelateerd, maar hier zullen in de toekomst steeds meer producten aan toegevoegd worden die bij onze doelgroep passend is.

Een belangrijke functie op onze nieuwe website is de mogelijkheid om voor vergoeding van diverse “Hoor producten” in aanmerking te komen bij uw Zorgverzekeraar.
Om voor een eventuele vergoeding in aanmerking te kunnen komen, hebben wij een module op onze website ontwikkeld, waarmee u uw aanvraag eenvoudig kunt indienen. Wij begeleiden u bij dit proces van A tot Z!

start aanvraag

 

Wij vertrouwen er op u met deze volledig vernieuwde webwinkel nog beter van dienst te kunnen zijn!